Werkvoorbereider / Technisch bediende

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Ter ondersteuning van de zaakvoerders kom je terecht in de wereld van tandwielen en reparatiemarkt van onderdelen. Je krijgt de kans om hierin van nauw betrokken te worden.

Het grootste aandeel van jouw tijd besteed je aan werkvoorbereiding. Je bent verantwoordelijk voor de vlekkeloze voorbereiding, aflevering en opvolging van projecten. Hierbij zorg je voor de bestelling en opvolging van de materialen. Je vraagt offertes op en maakt prijsvergelijkingen. Je bewaakt hierbij voorraad en levertermijn, steeds met aandacht voor de kwaliteit.

Je verzorgt de opmaak van werkfiches, indien nodig geef je de nodige toelichting, aansluitend doe je de verwerking van de aankoopfacturen.

Afgewerkte stukken controleer je visueel en zorg je voor een correcte verpakking. Indien nodig sta je ook in voor het laden en lossen van materialen en bestelwagens.

Daarnaast ondersteun je bij verschillende kleine projecten zoals beurzen voorbereiden, uitbouw van het IT systeem, etc… Je bent flexibel naar takenpakket.

PROFIEL

Je hebt een technische achtergrond (bij voorkeur metaalsector).
Je kan uitstekend planlezen.
Ordelijk en gestructureerd werken vormen een evidentie voor jou.
Je bent discreet.
Je communiceert efficiënt met alle betrokken partijen: zaakvoerders, collega’s, klanten, leveranciers…
Jezelf uitdrukken in het Frans en Engels vormt geen probleem voor jou.

AANBOD

Een boeiende job in een aangename familiale sfeer en volledig vernieuwd atelier. Je krijgt de mogelijkheid om je job op een zelfstandige manier uit te oefenen. We bieden je een mooie verloning en de kansen om je eigen interesses verder uit te bouwen.

SOLLICITEER NU

Sollicitatie

  • Max. bestandsgrootte: 256 MB.

ONZE ANDERE VACATURES

Vacature CNC Draaier
Vacature CNC Frezer
Vacature Metaalbewerkingsmachines